Reviews en ervaringen van mijn klanten

Wat mijn klanten zeggen

GEDULDIG DUIDELIJK & ACTIEF


“Jojanneke biedt geduldige en voorzichtige begeleiding voor onze zoon.

Ze is duidelijk in de te zetten stappen. Ze denkt actief mee rondom school en pakt assertief de problemen aan. Wij als ouders voelen ons gehoord, erkent en gesteund in onze visie.”


- ouders van een thuiszitter -

KIJKEN ACHTER GEDRAG


“Kijken achter het gedrag van kinderen, kennis over de wezenlijke betekenis van hoogbegaafd zijn, flexibiliteit en doortastend handelen kenmerken de begeleiding van Jojanneke.  

Ons kind voelt zich door haar gezien en begrepen in zijn behoeften. Doordat haar sensitieve begeleiding is gericht op wat ons kind nodig heeft in plaats van op hetgeen je aan de oppervlakte ziet, is zij in staat geweest om te verbinden in een cruciale fase van het proces. Vanuit die verbinding en door haar geboden veiligheid bood zij ons kind gerichte ondersteuning waarbinnen ruimte was voor autonomie. Jojanneke draait aan de juiste knoppen.  

Daarnaast hebben wij als ouders erkenning, begrip en een spiegel gevonden en dat heeft ons vertrouwen in onze opvoeding en de keuzes die wij te maken hadden versterkt.”


- ouders van een 6 jarige -

ONZE HOUVAST


“De begeleiding van Jojanneke is onze houvast. Houvast dat ons vermoeden van HB echt wel klopte, houvast tijdens de gesprekken met school en houvast voor onze zoon bij de moeilijke stappen die hij maakt.

Ze is altijd vol vertrouwen en weet altijd een concrete volgende stap! Dat onze zoon het altijd fijn vindt als ze komt zegt eigenlijk alles.”


- moeder van een 7 jarige zoon -

VAN EEN PROFESSIONAL


“Ik heb Jojanneke leren kennen als deskundig, professioneel, betrokken en empatisch als het gaat om onderwjs aan hoogbegaafden. Ze kan in korte tijd een analyse maken over de aanpak en begeleiding van een kind. Ook de ouders neemt ze mee in het proces. Dit doet ze op basis van haar ervaring in het onderwijs en kennis/achtergrond in psycho-educatie. Met Jojanneke aan je zijde heb je een all round professional die tot het uiterste gaat om een kind weer in het leerproces te krijgen. En het kind en diens talenten ziet!"


Ruth Mijnals - Onderwijsconsulent

ZOVEEL HERKENNING


"Wij vonden de Masterclass echt een eye-opener en het is zo fijn om zoveel herkenning terug te horen!


We hopen dat Gigi Ann hetzelfde mag gaan ervaren tijdens de Bloeiclub. Ze heeft er nu in ieder geval al heel veel zin in en telt de dagen af."


- deelnemende ouders van een masterclass -

SAMEN SPARREN


"Hartelijk bedankt voor de avond gisteren. Ik vond het heel erg waardevol. Ik had al langere tijd te behoefte om met mensen te kunnen sparren die hierover kennis hebben en/of ervaringsdeskundige zijn. Ze nam er ook uitgebreid de tijd voor, super!"


- deelnemende ouders van een masterclass -

VERTROUWEN


"Voor ons heeft deze dag enorm geholpen om onze zoon beter te snappen. We hebben nu een houvast. Wat we fijn vonden aan Jojanneke is dat ze zoveel ervaring heeft, ook met het schoolsysteem.


Haar begeleiding, ook vanuit de cursus Hoogbegaafd Opvoeden is echt een stok achter de deur. Nog steeds denk ik: “Hoe zou Jojanneke daar op reageren?”


Jojanneke voelde aan wat nodig was en gaf ons vertrouwen dat hij er wel komt. Deze dag heeft ons zóveel gebracht, we zijn blij dat we dit hebben gedaan.


- moeder van 2 zoons -